YHTEISTIEDOT JA TOIMITUSEHDOT

Yhteistiedot

Butoni

ButoniDesign

y-tunnus 2605042-8

butonidesign@gmail.com

0415310666

Tyohuone

Trumpettitie 2
00420 Helsinki

 

 

Hinnat ja toimitusmaksut

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimituskulut sisältävät postitus- ja pakkauskulut, ne ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä. Toimitamme tilaukset pakettina tai kirjeenä riippuen tilauksen koosta. Lähetysten välittäjänä toimii Posti.

Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, veloitamme tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta. Myös asiakkaan puolelta virheellisen tiedon antamisesta aiheutuvat kulut veloitamme asiakkaalta. Esimerkiksi väärä osoite / puhelinnumero.

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen. Toimituskulut Suomeen on 2,90€.   Yli 40€ tilaukset ilman toimituskuluja.

 

Toimitusaika ja palautukset

Tilaukset postitetaan mahdollisimman pian, yleensä seuraavana arkipäivänä, kun tilaus on saapunut.

Verkkokaupassa tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoitathan ensin osoitteeseen butonidesign@gmail.com, mikäli haluat palauttaa tuotteen, niin ohjeistamme, miten palautus tehdään. Korvaamme palautuksesta aiheutuvan postimaksun asiakkaalle, mikäli tuote on virheellinen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen postikulut itse.

 

Maksutavat

Chekout. Verkkokaupassamme on käytössä verkkopankkimaksu. Verkkopankkien maksupalveluista käytössä ovat: Nordea, Osuuspankki, LähiTapiola, POP Pankki, Nooa Säästöpankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Aktia Pankki, S-Pankki sekä Handelsbanken.

Maksuvälityksen toteuttaa kotimainen Checkout™ yhteistyössä pankkien kanssa. Kaikkien verkkopankkimaksujen tiedonsiirto on suojattu niin, että ulkopuolinen tarkkailija ei pysty näkemään tietojasi. Suojauksen ansiosta verkkokauppatilauksen maksaminen on turvallista.

Tilisiirto. Maksa suoraan kaupan pankkitilille. Kirjoita viestikenttään tilauksen numero. Tuotteet lähetetään sen jälkeen, kun suoritus näkyy tilillämme.

PayPal. Lisätietoja Paypalista saatte osoitteesta www.paypal.com